Despre noi

Gandindu-te la Orientul Apropiat iti poti imagina apusul de soare incins printre minaretele albe si inalte, chemarea muselimului la rugaciune, camilele mergind cu pas domol si oamenii locurilor invesmantati in traditionalele gealabii, acoperiti cu shashuri albe si largi. Aceste pamanturi ale Seherezadei au fost din totdeauna locuri aparte, cu stravechi civilizatii ce au contribuit cu mari valori la cultura universala.

Ca si europenii, au ridicat bucataria la nivel de arta, creandu-si mancaruri alese ca aspect, gust si valoare nutritiva, multe dintre acestea deveninind elemente de referinta ale bucatariei internationale.

Aflat in apropierea podului Grant, la capatul dinspre cartierul 1 Mai, pe strada Nicolae Racota nr. 3A, la 5 minute de Arcul de Triumf, Beirut este un restaurant cu specific libanez si international, locul unde descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba si o ospitalitate fara cusur.

La restaurantul Beirut ambianta este placuta, serviciul este prompt, iar preturile sunt rezonabile. La mezzeh se poate opta, alaturi de tabule si salata de sezon, pentru homos, labne, sambusek, kebe si inca multe altele. Din preparatele la gratar se pot enumera: frigarui de vita sau de pui, aripi de pui, araies, kafta, kebab, macanec si altele.

Restaurantul Beirut este o indemanatica si priceputa gazda in organizarea evenimentelor importante de familie cum ar fi botezurile, nuntile, aniversarile. Beirut este o oaza culinara orientala, locul unde, odata ajuns, ca prin minune, te simti in alta lume – mirosurile bucatelor traditionale, sfaraitul tigailor, cuvintele si denumirile – toate te fac sa-ti inchipui restaurantul traditional la el acasa…